Jeugd: sterker staan in de coronatijd

Jeugd: sterker staan in de coronatijd

Coronamodule voor jeugd: ‘sterker staan in de coronatijd’. Veel jongeren ervaren meer stress en spanning door corona en voelen zich eenzaam. Dit kan zich uiten in slecht slapen en piekeren. Om hen te ondersteunen is een online trainingsmodule beschikbaar gesteld door STORM in samenwerking met GGZ Oost Brabant: 'Jeugd: sterker staan in de coronatijd'.

Coronamodule voor jeugd: ‘sterker staan in de coronatijd’
Veel jongeren ervaren meer stress en spanning door corona en voelen zich eenzaam. Dit kan zich uiten in slecht slapen en piekeren. Om hen te ondersteunen is een online trainingsmodule beschikbaar gesteld door STORM in samenwerking met GGZ Oost Brabant: 'Jeugd: sterker staan in de coronatijd'.

De training bevat oefeningen en tips over eenzaamheid, thuiswerken, zelfzorg en positieve energie. De module is gericht op jullie: jongeren tussen de 12 en 23 jaar. Jullie kunnen via indigo-ggzoostbrabant.e-behandeling.nl toegang krijgen (ook als je niet met STORM of de GGZ bekend bent). Je kunt een account aanmaken en de module gemakkelijk zelf starten. Dit is geheel gratis!

arrow_back_ios Terug naar overzicht
Zoeken in: