Ouderenproject met Gerard van Maasakkers

Ouderenproject met Gerard van Maasakkers

Op dinsdag 21 december presenteert De Lievekamp een speciale voorstelling voor ouderen waarbij onderlinge ontmoeting centraal staat: Grijs Gedraaid.

De kaartverkoop is inmiddels gestart.
Voor jongeren is het haast maandelijkse kost: naar een concert gaan. Voor veel ouderen is dit echter niet anzelfsprekend. Zeker in aanloop naar de feestdagen kan iedereen wel een lichtpuntje gebruiken. Daarom presenteert De Lievekamp op dinsdag 21 december de speciale voorstelling Grijs Gedraaid. Een uniek programma voor ouderen, waarbij muziek, beweging, creatie en onderlinge ontmoeting centraal staan. Leeftijd of eventuele lichamelijke beperkingen vormen geen belemmering: iedereen kan meedoen!

Unieke interactieve voorstelling
Deze ochtend brengt de Brabantse zanger Gerard van Maasakkers veel van zijn bekende liedjes, maar in een bijzondere uitvoering. Hij wordt namelijk begeleid door het voltallige orkest van Kamerata Zuid. Ook deze ochtend heeft een interactieve tint, want stilzitten is geen optie met danser Andrew Greenwood. Na afloop van de voorstelling verzorgt Stichting Stoute Schoenen in het Theatercafé van De Lievekamp een creatieve activiteit, om dit uitje helemaal compleet te maken. Het programma wordt ondersteund door studenten Maatschappelijke Zorg van ROC De Leijgraaf.

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor de voorstelling Grijs Gedraaid op dinsdag 21 december, aanvang om 11.00 uur in de Grote Zaal van De Lievekamp, zijn vanaf € 19,50 koop via www.lievekamp.nl en aan de Theaterkassa. Telefonisch reserveren is mogelijk tijdens openingstijden via (0412) 64 89 22.

(foto: Freekje Groenemans)

arrow_back_ios Terug naar overzicht
Zoeken in: