Activiteiten in de kerstvakantie

In de kerstvakantie organiseert het Sport Expertise Centrum (SEC) weer de Talentencampus Vakantiesport. Op woensdag 5 en donderdag 6 januari kunnen kinderen tussen 4 en 12 jaar deelnemen aan allerlei coole sportactiviteiten!

Deze kersteditie van de Vakantiesport vindt binnen plaats in de sporthal van Sportpark Talentencampus.

Daarnaast organiseert het SEC weer de Esports Showcase op Sportpark Talentencampus. Op vrijdag 7 en zaterdag 8 januari kunnen kinderen vanaf 8 jaar meedoen aan de Esports Showcase. Tijdens deze dag maken kinderen kennis met klassieke games als MarioKart en FIFA, maar gaan ze ook aan de slag met real life games waarbij fanatiek bewogen wordt!

Aanmelden voor deze activiteiten kan via www.sport-expertise-centrum.nl

Oss zet zicht in voor een Gezonde Jeugd, Gezonde Toekomst
In Oss zetten wij, het Sport Expertise Centrum (SEC), ons samen met de gemeente, maatschappelijke organisaties en bedrijven in voor een gezonde leefomgeving van kinderen en jongeren. Dit noemen we ook wel JOGG-aanpak (Gezonde Jeugd, Gezonde Toekomst). Door de fysieke en sociale leefomgeving van kinderen en jongeren gezonder te maken groeit de jeugd op tot een gezonde generatie.

We werken met drie centrale thema’s:

Oss snoept gezond      
Het eten van groente en fruit is lekker en gezond! In samenwerking met de GGD Hart voor Brabant zetten we ons in om de kinderen en jeugd bewust te maken van gezonde voeding.

Oss drinkt water         
We maken water drinken weer gewoon. Water drinken is namelijk leuk en lekker!            

Oss beweegt gratis
Bewegen kan altijd en overal. We stimuleren de kinderen en jeugd om elke dag te bewegen, maar we organiseren ook leuke evenementen om aan deel te nemen.

Ook de wijk speelt een belangrijke rol op het gebied van gezonde leefomgeving voor kinderen. Heb je ideeën of vragen over wat JOGG voor jullie wijk kan doen, neem dan contact op met Lisette via lisette@sport-expertise-centrum.nl

Een gezonde toekomst begint bij een gezonde jeugd!

arrow_back_ios Terug naar overzicht
Zoeken in: