Bibliotheek stelt een gastcollectioneur aan voor het aanbod voor jongeren

Bibliotheek stelt een gastcollectioneur aan voor het aanbod voor jongeren

Bookstagrammer gastcollectioneur Bibliotheek Oss Bibliotheek Oss heeft een gastcollectioneur aangesteld om mee te denken over het aanbod van boeken voor jongeren. Het gaat om Saraï van Well die op Instagram actief is onder de naam Boekhopper. Doel is een collectie samen te stellen die jongeren motiveert een bezoek te brengen aan de Bibliotheek en te gaan lezen. Saraï van Well komt uit Oss en is journalist en communicatieadviseur. Ze leest zo'n acht boeken per maand. Via haar Instagramaccount en haar blog op www.boekhopper.nl draagt ze haar liefde voor boeken uit. Speciaal voor Bibliotheek Oss gaat Saraï van maart tot en met mei drie keer een Young Adult-collectie samenstellen. Haar collectie bestaat uit boeken die jongeren volgens haar echt moeten lezen, verborgen pareltjes, maar ook nieuwe boeken die ze speciaal voor de Bibliotheek Oss aanschaft. Saraï is de eerste officiële gastcollectioneur van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken. Doel is vaker samen te werken met gastcollectioneurs die vanuit hun werk of hobby meebeslissen over een stukje van de collectie. Welke boeken zijn echt niet meer actueel of welke boeken ontbreken nog? De collectie van Saraï is vanaf 20 maart te vinden op de tweede verdieping (jongerenafdeling) van Bibliotheek Oss. Haar collectie is ook online te vinden via de website van de Bibliotheek. Voor meer leesinspiratie en boekentips voor jongeren, volg de Bibliotheek op TikTok of Instagram: @jongerenbieb.

Doel is een collectie samen te stellen die jongeren motiveert een bezoek te brengen aan de Bibliotheek en te gaan lezen.
 
Saraï van Well komt uit Oss en is journalist en communicatieadviseur. Ze leest zo'n acht boeken per maand. Via haar Instagramaccount en haar blog op www.boekhopper.nl draagt ze haar liefde voor boeken uit. Speciaal voor Bibliotheek Oss gaat Saraï van maart tot en met mei drie keer een Young Adult-collectie samenstellen. Haar collectie bestaat uit boeken die jongeren volgens haar echt moeten lezen, verborgen pareltjes, maar ook nieuwe boeken die ze speciaal voor de Bibliotheek Oss aanschaft.
 
Saraï is de eerste officiële gastcollectioneur van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken. Doel is vaker samen te werken met gastcollectioneurs die vanuit hun werk of hobby meebeslissen over een stukje van de collectie. Welke boeken zijn echt niet meer actueel of welke boeken ontbreken nog? De collectie van Saraï is vanaf 20 maart te vinden op de tweede verdieping (jongerenafdeling) van Bibliotheek Oss. Haar collectie is ook online te vinden via de website van de Bibliotheek. Voor meer leesinspiratie en boekentips voor jongeren, volg de Bibliotheek op TikTok of Instagram: @jongerenbieb.


 

arrow_back_ios Terug naar overzicht
Zoeken in: