Buurtbemiddeling voor wie het nodig heeft!

Buurtbemiddeling voor wie het nodig heeft!

Plezierig wonen. Dat wil iedereen. Ieder op eigen manier. Maar het kan gebeuren dat buren jouw woonplezier beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan geluidsoverlast, tuinproblemen, huisdierenoverlast en parkeerproblemen. Vaak helpt het om met elkaar te praten. Maar als dat niet helpt of lukt, kun je een beroep doen op Buurtbemiddeling. Buurtbemiddelaars helpen buren om hun onderlinge ergernissen of ruzie samen op te lossen. Buurtbemiddeling is gratis voor alle inwoners van Oss. Op de website lees je hoe je het aanvraagt en hoe het werkt. https://www.ons-welzijn.nl/algemene-diensten/buurtbemiddeling

Denk bijvoorbeeld aan geluidsoverlast, tuinproblemen, huisdierenoverlast en parkeerproblemen. Vaak helpt het om met elkaar te praten. Maar als dat niet helpt of lukt, kun je een beroep doen op Buurtbemiddeling.
Buurtbemiddelaars helpen buren om hun onderlinge ergernissen of ruzie samen op te lossen. Buurtbemiddeling is gratis voor alle inwoners van Oss. Op de website lees je hoe je het aanvraagt en hoe het werkt. 

https://www.ons-welzijn.nl/algemene-diensten/buurtbemiddeling  

arrow_back_ios Terug naar overzicht