Nieuw gezondheidscentrum De Ruwaard

Nieuw gezondheidscentrum De Ruwaard

Begin 2022 wordt begonnen met de sloop van D’n Iemhof. Dat moet plaatsmaken voor het nieuwe Gezondheidscentrum De Ruwaard. Een lang gekoesterde wens van eerstelijns zorgverleners en wijkbewoners.

Initiatiefnemers zijn de huisartsenpraktijk Talmastraat, D’n Iemhof en Bredero, Apotheek Hofsteede, Beter Thuis fysiotherapie & ergotherapie en FysioCentrum Oss. Naast de praktijken van de initiatiefnemers nemen ook andere zorgverleners hun intrek in het centrum: Psychologenpraktijk Oss, diëtist Ruth en Podotherapie Peeters.

De sloop van het wijkcentrum d’n Iemhof zal in twee fasen plaatsvinden, waardoor de praktijken die in het huidige wijkcentrum zitten op de huidige locatie open kunnen blijven tijdens de bouw. Ook de apotheek blijft tijdens de sloop en bouw op de huidige locatie geopend.

De start van de nieuwbouw vangt aan medio 2022. De initiatiefnemers van het centrum hebben gekozen voor een modern, strak gebouw met een duurzaam karakter. De ingebruikname van het pand staat gepland medio 2023.

 

bron: Kliknieuws

arrow_back_ios Terug naar overzicht
Zoeken in: