Aanmelden nieuwsbrief

Hartelijk dank dat u zich wilt aanmelden voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Klik hier om meteen aan te melden.
Na het doorlopen van onderstaande procedure ontvangt u elke maandag rond 07:00 uur per e-mail een nieuwsbrief van wijkderuwaard.
U kunt zich te allen tijde weer uitschrijven. De toezending stopt dan per  direct. Gebruik hiervoor de link die onderaan elke nieuwsbrief staat. 

Stap 1 van de aanmeldprocedure is het registreren en start wanneer u op onderstaande link klikt. De laatste stap moet u zelf nog even uitvoeren.

Stap 1 Registratie:

Hierbij vult u een electronisch formulier in. Een aantal gegevens zijn verplicht om in te vullen. Deze zijn gemarkeerd met een rood sterretje.

U kiest de aanhef, vult uw voornaam (voorletter is voldoende) en uw achternaam in. 
Verder naar beneden vult u uw e-mailadres in en kiest een wachtwoord. Dat dient nog een keer te worden ingegeven:

Dan nog twee vinkjes plaatsen (voorwaarden accepteren en "ja ik wil de nieuwsbrief ontvangen"). Vervolgens op "Registreer" klikken

U krijgt de volgende melding dat uw inschrijving is ontvangen:

Stap 2: Activeren

Statusmelding Foto: Statusmelding

U ontvangt ook binnen enkele ogenblikken een e-mail met de bevestiging van uw inschrijving. Hierin staat het verzoek om uw aanmeldig eenmalig te activeren. Na het activeren is uw inschrijvng compleet.

Activatie Foto: Activatie

Laat u niet afschrikken door het feit dat u deze e-mail afkomstig is van 
Sociale kaart  Bewonersplein

Uw registratie is nu compleet.

Let op: De tekst is hier wat misleidend: Er staat dat u nu kunt inloggen. Dat is niet de bedoeling. U hoeft niet in te loggen. Wij hebben uw e-mailadres en daar ging het om. Bewaart u de gegevens die u ingegeven hebt wel. Mogelijk dat  ze later nog nodig hebt.

Vanaf komende maandag ontvangt u elke maandag om 07:00 uur een e-mail met de nieuwsbrief met een vermelding van het laatse nieuws over onze wijk, de weekagenda en een overzicht van deze week nieuw gepubliceerde web pagina's.

Klik hier om u aan te melden.

Komt u er niet uit of heeft u nog vragen mailt u ons dan even op e-mailadres: webmaster.wijkderuwaard@gmail.com

Afmelden nieuwsbrief:
Via een link onderaan de nieuwsbrief kunt u zich weer afmelden. Hiervoor heeft u de accountgegevens nodig waarmee het account is aangemaakt.

Klik op de eerder genoemde link onderaan in de nieuwsbrief (zie blauwe stuk tekst in het onderstaande gedeelte).