KAKO  Avond4daagse  - voortaan dinsdag t/m vrijdag

KAKO Avond4daagse - voortaan dinsdag t/m vrijdag

Er wordt vanaf dit jaar gewandeld van dinsdag tot en met vrijdag. Zet de volgende avonden alvast op de kalender: 13 tot en met 16 juni. Je kunt meedoen met 5, 10 of 25 km.

De Ruwaard zit ook in de routes. Op dinsdag gaan alle routes door deze fraaie wijk van Oss. Alvast een voorproefje op het 60-jarig bestaan van de wijk. Dan zullen nog meer straten en bijzonderheden van de jarige wijk in de routes opgenomen worden.
Ook dit jaar is er opnieuw een feestelijke intocht op de Heuvel, als start van een zomers sportieve week; “LOSS, De Osse Zomerfeesten”. Deze (feest) week is ontstaan uit een samenwerking tussen de Maasdijk, Kako en de Heuvelhoreca.  De intocht zal starten vanaf de Fratershof op vrijdagavond rond 19.30 uur en eindigen onder de finishboog op de Heuvel. Daar staat een DJ klaar om een gezellig feestje te bouwen. De wandelaars en de toeschouwers zien iedereen binnenkomen op een groot beeldscherm.

Vooraf inschrijven voor de Avondvierdaagse kan nu al op
www.kako.nl
Waar het digitaal aanmelden vorig jaar voor veel oponthoud bij de start zorgde, is dit door de organisatie nu verbeterd met een professionele organisatie voor aanmelden en inschrijven.

arrow_back_ios Terug naar overzicht