Het Urban Ox Park - Nieuwsbrief december 2023

Het Urban Ox Park - Nieuwsbrief december 2023

n totaal verwacht de Gemeente Oss 135.000 euro ???? van ons. Op dit moment staat onze teller op ongeveer 85.000 euro en hebben we dus nog 50.000 euro nodig om het park te bouwen zoals wij het eerder gepresenteerd hebben.

Het volledige bedrag komt ten goede voor de drie onderdelen van het Urban Ox Park; de skatebaan, het calisthenicspark en de pumptrack.

Een deel van het geld zal gebruikt worden voor beheer, onderhoud en events. En om het Urban Ox Park echt een unieke plek voor iedereen te maken investeren we ook in marketingdoeleinden om te verbinden met scholieren, sporters en anderen mensen die zich graag verbonden willen voelen met het park.

5.365 euro van 5.000 euro ingezameld, 201 donaties via onze crowdfunding! Wat een mijlpaal! ???? Ga verder met NU DONEREN.

Bedankt aan alle 201 donateurs die dit mooie bedrag hebben willen doneren aan onze stichting. Dit bedrag is onderdeel van de 85.000 euro die we tot nu toe hebben opgehaald!

Naast de crowdfunding, waar nog steeds naar gedoneerd kan worden(!), zijn er ook al een hoop bedrijven die het Urban Ox Park steunen door middel van een financiële sponsoring.

Ga voor uw sponsering naar:
 https://steunactie.nl/actie/help-mee-het-urban-ox-park-realiseren/-18700

Bedankt voor uw sponsering,
Het Urban Ox Park

arrow_back_ios Terug naar overzicht