Uw organisatie aanmelden

Aanmeldformulier t.b.v. Sociale Kaart Ruwaard

Deze website is bedoeld om veel informatie, die voor de bewoners van de Ruwaard interessant kan zijn, bij elkaar te brengen en bereikbaar  te maken via één voordeur: Deze website met haar Sociale kaart. Deze gezamenlijke voordeur moet er aan bijdragen dat ook uw organisatie gemakkelijk(er) te vinden is, samen met eventuele activiteiten die u organiseert.

Om uw organisatie zichtbaarder/vindbaarder te maken voor de bewoners van de Ruwaard kunt u de gegevens van uw organisatie aan ons doorgeven met behulp van dit aanmeldformulier. Vul dit formulier in en mail dit vervolgens naar webmaster.wijkderuwaard@gmail.com

Dit kan op 2 manieren:

1. Print het formulier, vul het handmatig in, scan het en stuur het naar bovenstaand e-mailadres.

2. Download het formulier, vul het in op de computer, en stuur het naar bovenstaand e-mailadres

Hiermee start u de aanvraag om uw bedrijf op te laten nemen in de Sociale kaart binnen deze website. U kunt het bedrijfslogo van uw organisatie als bijlage bij de mail meesturen . (Is niet verplicht). Deze moet dan minimaal bestaan uit 220×200 (bxh) pixels  en maximaal 100 KB groot zijn.

Ook vragen wij u om een voorstel te doen over de rubriek en sub-rubriek waartoe uw organisatie zou moeten behoren. Het invulveld “motivatie” kunt u gebruiken om uw keuze toe te lichten. Onderstaande lijst bevat de bestaande (sub)rubrieken. Naast deze lijst kunt u geen andere selecteren. Indien u van mening bent geen passende (sub)rubriek te kunnen vinden kunt u dit bij het invulveld motivatie aangeven. Op korte termijn leidt dit echter niet tot aanpassingen. Bij vragen kunt u een mail sturen naar webmaster.wijkderuwaard@gmail.com.

Gegevens gemarkeerd met een * zijn verplicht om in te vullen